Col·labora

BUSQUEM VOLUNTARIS I FAMÍLIES ACOLLIDORES

Des del DesFOLCA’t busquem voluntaris i famílies acollidores per a la 28a edició. El festival creix any rere i any i per primer vegada fem una crida als veïns i veïnes de Calaf i comarques properes a participar al festival. D’una banda, els voluntaris i voluntàries realitzaran tasques com l’acompanyament de músics durant la seva estada al festival, el control d’espais i el muntatge i desmuntatge. D’altra banda, s’emplaça a les famílies de Calaf i rodalies a acollir, durant un o més dies, els artistes que actuaran durant el cap de setmana. Des del DesFOLCa’t es proporcionarà la manutenció dels artistes i l’organització farà d’intermediària en la gestió de la seva acollida (dies i horaris, lliurament de claus en cas que sigui necessari etc.), per tal d’oferir totes les facilitats a les famílies.

Les inscripcions es poden realitzar a través d’aquest formulari.

A continuació us expliquem les tasques:

VOLUNTARIS

– Acompanyament a músics
Cada grup de músics tindrà una persona de referència que l’acompanyi durant el cap de setmana. Caldrà anar-los a rebre, acompanyar-los a l’espai on s’allotgen, a les proves de so, vetllar perquè estiguin a punt abans del seu concert, etc.
– Control d’espais
Controlar l’accés als espais de concerts mentre els tècnics de llum i so no hi siguin, per la protecció del material.
– Muntatge i desmuntatge
Muntar i desmuntar espais d’actuació. Abans d’alguns concerts caldrà posar i treure
cadires, taules, carpes etc.

FAMÍLIES ACOLLIDORES

– Allotjament músics
Animem els veïns i veïnes de Calaf i rodalies a acollir, durant un o més dies, els artistes que actuaran durant el cap de setmana. Des del Desfolca’t proporcionarem la manutenció dels artistes i farem d’intermediaris en la gestió de la seva acollida (dies i horaris, lliurament de claus en cas que sigui necessari, etc.) per tal d’oferir totes les facilitats a les famílies acollidores.