Che Sudaka

Dissabte 17 de juny a les 2:30h – Plaça dels Arbres

Fa 15 anys que Che Sudaka creua i tomba fronteres en tots els sentits i pels cinc continents, sempre convidant amb les seves cançons baix el lema “Ballar Pensant!” tant a la festa popular com a la consciència social acompanyat d’una actitud solidària.

El grup va néixer l’any 2002 a la ciutat de Barcelona i, avui dia, és considerat un dels referents internacionals del mestissatge. Els dos germans argentins, Leo i Kachafaz, i els seus companys colombians, Jota i Sergio, fan que la fusió de la cúmbia, l’ska i el punk es converteixi en garantia de festa. Les seves lletres, reivindicatives i significatives, superen qualsevol frontera, ja sigui cultural, ideològica o física, sempre a favor de la convivència i en contra de divisions polítiques i mediàtiques. Un discurs coherent que es converteix en distintiu del grup. Che Sudaka s’ha convertit en una manera de ser i de fer: el vincle d’una família planetària.

Els quatre músics sud-americans, que en el passat van viure en primera persona la dura vida de l’immigrant sense papers, ja són a punt d’arribar als 1500 concerts en més de quaranta països. La seva música té arrels tan diverses com el folklore sud-americà o grups llegendaris com ara The Clash, Mano Negra o Los Fabulosos Cadillacs. L’allau d’energia positiva que desprenen a l’escenari és la seva marca. Una aplanadora incansable que ens fa ballar i pensar: celebrar junts, somniar junts i ser solidaris. Això no obstant, el grup no es deixa instrumentalitzar per la política, sinó que fa costat als moviments socials d’arreu del món que lluiten per la millora de les condicions de vida de les persones i per una major participació en la presa de decisions: power to the people!

Che Sudaka és un grup amb una missió: remoure la consciència col·lectiva. La seva música es converteix en l’arma d’una lluita pacífica per una societat solidària. La música és el mitjà per assolir aquesta fita; el llenguatge per comprendre el seu missatge a qualsevol punt del planeta.

Che Sudaka segueix complint somnis amb el llançament del seu 6è disc d’estudi “HOY” a finals de 2014. Des de Colòmbia fins a l’Europa de l’est; des de Mèxic fins al Japó: CHE SUDAKA ens convida a la seva festa popular i els seus fidels seguidors ja escalfen motors per tornar a mirar el món del revés.

ARRIBA LA VAINA HASTA K CHOKE CHINA KON AFRIKA!!!

Leo: Veu i guitarra espanyola
Kachafaz: Veu
Cheko: Acordió, teclats i cors
Jota: Guitarra i cors